UDFORSK HELE FERIEDANMARK

Din søgning
Tilpas din søgning
Vælg type
Vælg by
Vis flere
Vis færre
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Midtjylland
2
resultater
AQUA Akvarium & Dyrepark
Silkeborg

Guiderne fortæller om AQUA’s magiske univers i søer og vandløb. Vær med til at fodre de legesyge oddere og andre dyr.

AQUA er et 4-stjernet oplevelsescenter med naturpark og Nordeuropas største ferskvandsakvarium. Her kommer du tæt på legesyge oddere, jagende lappedykkere, charmerende bævere, glubske gedder og masser af andre spændende ferskvandsdyr.
Rør ved fiskene i rørebassinet, og vær med, når dyrepasserne fodrer dyrene. Dagligt aktivitetsprogram med fodringer, speaks m.v.

I den dejlige AQUA-park ned til Silkeborgsøerne kan du bl.a. opleve vandpattedyr og søfugle - og prøve den sjove vandlegeplads med forhindringsbane, vandpumper og vandkanoner. Café. Udendørs grill til fri brug. Et besøg i AQUA er en spændende rejse - over og under vandet. Året rundt og i al slags vejr.

oplevelser
Midtjylland
Zooer og Dyreparker
oplevelser
Midtjylland
Museer og Seværdigheder
Aabo Camping & Vandland
Bindslev

ET SIKKERT HIT - SOMMERFERIE PÅ AABO CAMPING & VANDLAND

Tæt ved ALT! Vesterhavet, Nordjylland og Skagen

Altid gratis på Aabo:
Internet
Hund
Aktiviteter
Gæster
Vandland

Billetter til Fårup Sommerland, Ørnereservatet og Nordsøen Oceanarium
sælges med store rabatter.
Masser af aktiviteter for børn og voksne.

EN UGE I SOMMERFERIEN
For 4 personer, uanset alder, inkl. el
fra kr. 1.985,-

camping
Nordjylland
Legeplads
Swimmingpool
overnatning
Midtjylland
No items found.
overnatning
Sjælland
No items found.
overnatning
Nordjylland
Hoteller
Aalborg Familie Camping - Strandparken
Aalborg

Vi tilbyder specialpladser med egen terrasse til autocampere. Pladsen er rolig, med gode faciliteter, tæt ved vand, motion og museum - og ligger kun 2 km fra centrum. Vi hjælper gerne med forslag til udflugter, f.eks. til Aalborg.

camping
Nordjylland
Legeplads
Swimmingpool
Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
Aalborg

Kom tæt på kampvogne, kanoner, håndskydevåben, jagerfly og meget andet spændende materiel, som har været en del af Danmarks forsvar i mange år. Endvidere findes meget omfattende udstillinger om besættelsestiden og om Aalborg som garnison. Et besøg på museet vil give hele familien nogle lærerige og spændende oplevelser sammen.

oplevelser
Nordjylland
Museer og Seværdigheder
Aalborg Zoo
Aalborg

Velkommen i storbyjunglen!

Aalborg Zoo tilbyder hele året et væld af oplevelser for hele familien. Der er mulighed for at opleve ca. 140 forskellige dyrearter i et dejligt grønt og rekreativ område nær centrum af Aalborg. Som det eneste sted i Danmark kan man her møde landjordens største dyr, den afrikanske elefant. Isbjørnene kan opleves i deres grønlandske fjord og kan ses både over og under vand.

Den unikke Afrikanske Landsby hensætter dig til Afrika og byder i store dele af året på mange forskellige oplevelser. Her kan bl.a. ses vortesvin, dværgflodhest, zebra samt flere forskellige antiloper. I det 14 meter høje baobabtræ i landsbyen kan du gennem sjove oplevelser lære mere om træet og om livet på den afrikanske savanne.

oplevelser
Nordjylland
Zooer og Dyreparker
Aarhus Camping
Aarhus

Naturskøn plads - kun 8.6 km nord for Århus centrum.
Fra motorvej E45 tages afkørsel nr. 46 (Århus N) til rundkørslen ved IKEA. Derefter fortsættes ad vej 180 (Ødum) 2.5 km (400 m nord for Lisbjerg).
Aarhus Camping tilbyder gratis brug af opvarmet swimmingpool fra den 15.6 til den 15.8. Der udlejes 20 hytter til 2, 4 eller 6 personer samt nye veludstyrede luksushytter på 25 m² med bad og toilet. Toiletbygningen er ligeledes helt ny. Standpladserne er store, og der er separate teltområder. Centralt beliggende tæt ved seværdigheder som ARoS Aarhus Kunstmuseum og Den Gamle By.

  • Cafeteria
  • Butik
  • Møntvaskeri
  • Gratis swimmingpool 1.6. - 15.8
  • Bus 117/118 til døren
  • Kun 8.6 km til Århus centrum
  • Åbent hele året
camping
Midtjylland
Swimmingpool
Søgningen gav ingen resultater