Sommerland Sjælland

Nørre Asmindrup
Intet billede

Adresse:

Gl. Nykøbingvej 169
Nørre Asmindrup

Telefon:

+45 5931 2100

Grineflip og hyggestunder i Sommerland Sjælland

Mere end 60 forlystelser, gode spisesteder og grønne oaser, hvor familien kan slappe af og hygge sig sammen.

Plads til hele familien
Parken er nem at overskue, og når først I er inde, er både parkering og alle forlystelserne gratis. Lad stress og jag blive hjemme – og nyd en hyggelig, afslappet dag for hele familien med masser af sanseindtryk.
De yngste kan hygge sig i Miniland, og de fartglade kan vove sig op i Vildkatten eller Rally 88. For familiens firbenede medlemmer er Vovseland altid et hit, og når sulten melder sig kan hele familien spise sammen i en af vores buffetrestauranter eller grille medbragt mad i vores grillområde.

Sjællands største udendørs vandland
I vandlandet Den Blå Lagune kan du sprøjte vand efter vennerne i Splashland eller tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner. Både i Den Blå Lagune og resten af parken kan du via Sommerland Sjællands app sætte ekstra gang i parken.

Bo midt i Sommerland
Det er ovenikøbet muligt at booke en af Sommerland Sjællands hytter eller hobbit-shelters, som giver jer mulighed for at bo midt i parken i gåafstand til forlystelser og spisesteder, og få endnu mere ud af jeres besøg, for efter en dag i Sommerland Sjælland kan spørgsmålet ”skal vi allerede hjem?” godt presse sig på.

Besøg Sommerland Sjælland
Du finder Sommerland Sjælland på Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nr. Asmindrup.
Du kan læse mere og købe din billetter på www.sommerlandsj.dk

Aktiviteter og oplevelser i nærheden

No items found.