PanzerMuseum East

Slagelse
Intet billede

Adresse:

Fladholtevej 18
Slagelse

Telefon:

+45 2025 9048

Den kolde krig blev aldrig varm ...
... men hos Panzermuseum East er det godt nok tæt på!

”Kom og giv ungerne en sjov dag med historiske oplevelser fra et verdensbillede for ikke så længe siden… dengang bedstefar var en langhåret fryns, moden var flip og svaj, telefoner faktisk havde kabler, og verden var delt i øst og vest.”

Oplev Panzermuseum East: Skandinaviens største samling af køretøjer, uniformer, effekter m.m. fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig. Over 60 restaurerede og rullende panser- og specialkøretøjer er placeret i 3500 m² levende displays med fokus på fortællinger fra socialist staternes hære og samfund i perioden 1945-91.

I museets actionpark kan ungerne bl.a. boltre sig i skyttegrave og befæstninger, prøve kræfter med børnefeltbanen eller få en tur i sidevognen på en veteran-mc. Indendørs kan I via interaktive legestationer lege og lære om mekanik eller opleve den lille biograf ombord på vores enorme veteranpassagerfly - der med åbent cockpit er et akademi for juniorpiloter!

Naturparken er som skabt til friluft og picnic, og der kan altid suppleres med forsyninger fra vores stemningsfyldte café ”Bomben”. Fra i år kan besøget desuden foreviges med ”grønne” minder fra den nye, superflotte 70 m² merchandise/militaria butik ”PanzerMagazinet”.

Så kom og oplev, hvordan livet var ovre på den anden side, her hos os i PanzerMuseum East.

Aktiviteter og oplevelser i nærheden

No items found.