Hasmark Strand Camping

Otterup
Intet billede

Adresse:

Strandvejen 205
Otterup

Telefon:

I Hasmark på Nordfyn ligger Hasmark Strand Camping. Et paradis for børnefamilier, der elsker en god campingferie i et trygt miljø. Det store indendørs og udendørs badeland er et hit hos vandhundene, og imens børnene leger i badelandet, kan de voksne nyde en stille stund i den luksuriøse wellnessafdeling. Fra badelandet kan man ligeledes nyde sprøde pizzaer og grillretter fra pizzeriaet, som med garanti falder i alle børns smag. Kun et stenkast fra pladsen ligger en dejlig badestrand, som let kan danne rammer om en afslappet dag, når solen skinner.

Der er altid liv på pladsen, da der hele tiden er aktiviteter for store og små. Bålhygge, krabbekonkurrencer, børnedisko, bolsjekogning, fodboldturneringer, bingo, foredrag, live musik og meget, meget mere er med til at gøre oplevelsen hos Hasmark Strand Camping uforglemmelig.

Fra første sekund du træder ind på campingpladsen, vil du træde ind i vikingernes verden med det gennemførte vikingtema. I hjertet af pladsen findes den store vikingborg, som er stedét – her foregår alle aktiviteterne, her forefindes Valhalla, som er den store festsal, samt den smukke Restaurant Freja. Fra restauranten er der udsigt ud til gårdspladsen, samt den store vikingelegeplads, hvor man let kan finde en ny legekammerat at lege skattejagt med.

En ferie hos Hasmark Strand Camping vil aldrig blive kedelig, og børnene vil helt sikkert tilbage igen næste år.

Aktiviteter og oplevelser i nærheden

No items found.