Glad ZOO

Lintrup
Intet billede

Adresse:

Gl. Møllevej 1A
Lintrup

Telefon:

+45 3051 6699

En anderledes zoo. Glad Zoo byder på oplevelser for hele familien. Med 80 forskellige dyrearter er vi en lille dyrepark, hvor du finder nærvær, overskuelighed og følelsen af at komme tæt på dyrene.

Snorker en gibbonabe?
Den personlige formidling er en del af stedets særlige profil. Vi ønsker at inspirere andre til respekt og forståelse for naturens mangfoldighed gennem vores engagement. Det gør vi blandt andet, når dyrepasserne holder speaks og deler ud af de interessante fortællinger om dyrene.

I højsæsonen kan du opleve de fritflyvende rovfugle på helt tæt hold i vores flotte fugleshow. Mærk suset, når Birthe Røn Hornugle med et vingefang på 1,8 m dykker ned over hovederne på publikum.

Vi har indrettet parken med små stier, legepladser, hoppepuder og hyggelige kroge, hvor du kan nyde udsigten over søen eller det omgivende landskab. Eller du kan udfordre dine sanser i den flotte sommerfuglehave, mens de små får gode oplevelser med dyrene i vores ”klappezoo”.

En anderledes zoo
Det er ikke kun nærheden og den personlige formidling, der gør Glad Zoo til noget særligt. Vi har også en særlig social profil. Gennem vores ansættelser bidrager vi til et mere rummeligt arbejdsmarked. Glad Zoo er en virksomhed under Glad Fonden, og vi driver haven med en stab af dyrepassere og assistenter med og uden handicap. Vi tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre vores samfund rigere, gladere og mere inspirerende.

Udover folkeskolerne i lokalområdet har vi et tæt samarbejde med Glad Fagskole, hvor Glad Zoo indgår i uddannelsen af unge på særlige vilkår. Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og med mulighed for efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere.

Aktiviteter og oplevelser i nærheden

No items found.