VisitOdense

VisitOdense

Oplevelsesartikel

Velkommen til Odense – Fyns eventyrlige hovedstad

H.C. Andersen
Odense er H.C. Andersens fødeby, og det sætter sit præg på byen. Her er H.C. Andersen museer, masser af eventyrinspirerede skulpturer samt en sightseeing-rute mærket op med fodspor. Hele sommeren kan man gratis se H.C. Andersen Paraden optræde i Eventyrhaven – eller man kan sejle en tur med Odense Åfart og opleve ”Eventyr på Åen”. For børnefamilier kan vi også anbefale et besøg på Børnekulturhuset Fyrtøjet, hvor tiden bare flyver afsted.

Andre spændende oplevelser i Odense
Odense byder på et væld af spændende attraktioner. Danmarks Jernbanemuseum, vores smukke bymuseum Møntergården, Odense ZOO eller Brandts-området og Tidens Samling er blot nogle af de steder, vi kan anbefale. Kulinarisk er Odense inde i en rivende udvikling, og her er et væld af restauranter med mad i alle prisklasser. Og så har Odense fået hele 2 street food-områder - nemlig Storms Pakhus, tæt ved havnen, og Arkaden, midt i byen.

Events
Der sker noget i Odense hele året. Vi har masser af events – store som små, lokale og internationale. På vores hjemmeside, www.visitodense.dk, kan du se en liste over de store årligt tilbagevendende begivenheder under Events.