Ringsted - midt i mulighederne

Ringsted - midt i mulighederne

Oplevelsesartikel

Kom til Ringsted, og lad dig friste af shopping, musik og en levende historie. Her er der oplevelser og aktiviteter for store og små, uanset om du er her i flere dage eller bare stopper et par timer undervejs.

Shopping


Ringsted Outlet er Danmarks eneste rigtige outletby, lige ved afkørsel 36. Her finder du et stort udvalg af kendte danske og udenlandske mærkevarebutikker, som sælger originale varer med besparelser på 30-70 %. Skulle sulten melde sig, finder du både McDonald’s og The Burger. Gratis p-pladser.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm
Kør en tur med både danske og udenlandske sporvogne igennem den smukke skov ved Herregården Skjoldenæsholm og Skjoldenæsholm Golf Center. Tag picnickurven med, og få en anderledes skovtur for hele familien.

Ringsted Radiomuseum
Tag på en tidsrejse tilbage til radio og tv’s barndom i museets enestående samling, som leverer effekter til historiske film og tv-serier som Hvidsten-Gruppen, Badehotellet m.fl. Oplev glimt af B&O’s ikoniske produkter gennem 90 år, og lyt til de mange tekniske vidundere fra en svunden tid.

Sct. Bendts kirke
Kirken er den ældste teglstenskirke i Norden og blev indviet i 1170. Kirken har et fint lille museum med bl.a. Berengarias fletning, blypladen fra Valdemar den Stores grav, smukke gamle fliser samt kopi af Dagmarkorset, fundet i Dronning Dagmars grav.

Se mere om mulighederne i Ringsted på www.visitringsted.dk.