Når Danmark skal nydes

Når Danmark skal nydes

Oplevelsesartikel

Afslappende dage i et smukt landskab, vide horisonter, frisk luft i lungerne, tæt kontakt med bondelandets mennesker og dyr - sådan lyder de sikre stikord til enhver bondegårdsferie.

Der er en bred vifte af muligheder for selv at vælge, hvad mere ferie skal indeholde af oplevelser. Hver en gård har sin egen charme, sit eget udtryk og sine særlige kvaliteter. For eksempel er der gårde med kæledyr og aktiviteter for familiens yngste, gårde med godt fiskevand i umiddelbar nærhed og gårde med spændende kulturtilbud i overkommelig afstand – blot for at nævne nogle få. Du kan også vælge et tema for din ferie – noget det skal være specielt meget i fokus, f.eks. fiskeri, natur, grøn livsstil og kultur og landlig hygge.
Mulighederne er mange – valget er dit.
Du vælger også selv, om du ønsker et hus eller lejlighed med eget køkken, eller om du ønsker ophold med bed & breakfast, halv- eller helpension. Der er også dem, der tilbyder campingferie på gården.
Du kan på www.bondegaardsferie.dk finde den eller de gårde, der passer bedst til dig og din familie – uanset om I vil være der et enkelt døgn eller to, en uge eller mere. Du kan også læse mere om temaerne, de forskellige ferieformer og om gårdene.

Du kan kende vores medlemmer på certifikatet og vores logo!
Tager du på bondegårdsferie, kan du se dokumentation for, at kvaliteten er i orden hos de værter, der er medlem af Landsforeningen for Landboturisme.
Alle værter lever op til det høje niveau, som gæsterne bliver stillet i udsigt på foreningens hjemmeside og i anden markedsføring; og at der også er i detaljerne tænkt på, at en bondegårdsferie skal være en fornøjelse for hele familien.
Landsforeningen for Landboturisme kontrollere løbende kvaliteten hos hvert enkelt medlem. Som bevis for, at kvaliteten er i orden, har værtsfamilien et certifikat til opsætning i hver lejlighed eller værelse, familien lejer ud til feriegæster.

Kataloget kan bestilles via vores telefonsvarer på tlf.: 8637 3900.

Føllevej 5, 8410 Rønde
Tlf. +45 8637 3900
info@bondegaardsferie.dk
www.bondegaardsferie.dk